welcome | ||
|
دکتر الکسیس کارل با توجه به پژوهشهایی که انجام داده است می گوید : انسان موجودی است بسیار کوچک که عجایب و پیچیدگی های دهها کهکشان در وجودش تجمع یافته است و ادامه می دهد که بدن انسان شامل ۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۱۰۰ سلول است . هر یک از این سلول ها خود ۰۰۰/۱۰۰ ژن شامل رشته های بلند و مارپیچی ( دی . ان . ای ) است . هر کدام از این سلول های کوچک میکروسکوپی طرح ژنتیکی ساختمانی را در خود جای می دهند . اگر قادر باشیم همه این رشته های مارپیچی را باز کنیم و به یکدیگر متصل کنیم ٬ طول آنها ۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۱۲۰ کیلومتر !! خواهد شد که حدود ۸۰۰ برابر فاصله زمین و خورشید است !!! با این وجود تمامی این رشته های مولکولی ( دی . ان . ای ) به اندازه یک گردو است !!! به دنیا پا نهاده ای درست مانند کتابی باز ٬ ساده و نانوشته باید سرنوشت خود را رقم بزنی خود و نه کس دیگر هم چون یک بذر زاده شده ای می توانی همان بذر بمانی و بمیری اما می توانی گل باشی و بشکفی می توانی درخت باشی و ببالی " اوشو "
خصوصیات یک انسان بیهوده
یک سوراخ بالا و یک سوراخ پایین با کیلومتر ها روده ٬ نامش آدم !
بیچاره آدمی در میان دو رسوایی قرار داد . اول می گوید مرا پر کن وگرنه رسوایت می کنم و چون پر شد می گوید مرا خالی کن وگرنه آبرویت را بر باد خواهم داد !
یک کودک فرضی را در نظر بگیرید که در یک صحرا به دنیا آمده می آید . غذای او چیست ؟ اول شیر بعد نان ٬ عسل ٬ گوشت و ... یعنی زیباترین و لطیف ترین رستنی ها را زنبور و گاو و گوسفند می خورند و بعد از انجام تغییرات در سیستم ارگانیزم آنها بصورت مواد خوراکی تحویل این کودک می دهند و بعد کودک چه چیزی تحویل طبیعت می دهد ؟؟ حال تصور کنین که این وضعیت ادامه دارد و این کودک بیست ساله ٬ چهل ساله و شصت ساله می شود . گاوها و گوسفندها گیاهان را میخورند و عصاره آنرا بصورت شیر به او می دهند . فرض کنید که پس مانده های تولیدی این کودک بعد از مصرف غذا تجزیه نشود . ما با چه منظره ای روبرو می شویم ؟؟ آن کودک دیروز اکنون انسانی کهن سال و سپید موی شده و در دو طرفش دریایی لبریز از میلیون ها لیتر ادرار و کوهی انباشته از مدفوع قرار دارد . آیا حاصل ما از زندگی این است ؟؟ آیا منظور خداوند از ساختن این همه سیستم های پیشرفته در بدن رسیدن به این کوه ... و دریایی از ... بود ؟؟
اگر انسانها در طول عمر خویش میزان کارکرد مغزشان یک میلیونوم معده شان بود ٬ اکنون کره ی زمین تعریف دیگری داشت " انشتین "
انسان از دیدگاه آمار به خوبی آگاهیم که اعداد و ارقام هرگز دروغ نمی گویند پس نگاهی به ارقام آتی بندازیم تا ببینید ساعات و روزهای عمر خود را چگونه طلف می کنیم یک انسان در طول روز بطور نسبی ۱۰ ساعت کار می کند اعم از تحصیل ٬ اداره و یا خانه داری پس اگر طول عمر او را متوسط ۶۰ سال بگیریم ٬ در طول عمر خود ۲۵ سال بصورت شبانه روز کار میکند . هر انسان بطور متوسط در روز ۸ ساعت میخوابد پس در ۶۰ سال ۲۰ سال بصورت شبانه روز خواب است . هر انسان در طول روز ۱ ساعت به غذا خوردن مشغول است پس در ۶۰ سال ۲.۵ سال بطور شبانه روز غذا میخورد . هر انسان بطور متوسط در شبانه روز ۳۰ دقیقه در دستشویی بسر میبرد پس در ۶۰ سال ۱.۵ سال بطور شبانه روزی در دستشویی است ! هیچ فکر کرده ایم در طول عمر خود چند ساعت به مطالعه یا پژوهش مشغولیم ؟؟ آیا عمر ما حاصلی غیر از موارد فوق داشته است ؟ اما ارزش و شان انسان : " سی . ان . فلین " میسراید : بزرگی و شان انسان در بزرگی و شان رویاهایش در عظمت عشق ش در والایی ارزش هایش و در شادی و سرور تقسیم شده اش نهفته است بزرگی و شان انسان در بزرگی و شان افکارش در ارزش تجسم یافته اش در چشمه هایی که روحش از آن سیراب می گردد و در بینشی که بدان دست یافته نهفته است بزرگی و شان انسان در بزرگی و شان حقیقتی ست که بر لبان جاری می سازد در یاری و مساعدتی که بذل می کند در مقصدی که می جوید و در چگونگی زیستن او نهفته است
شما چه فکر میکنید ؟؟ هدف از به دنیا آمدن ما ٬ هدف از زندگی کردن ٬ معیارهای یک انسان با ارزش و خصوصیاتی که انسان را پست میدارند در دیدگاه شما کدامند ؟ نظرات شما عزیزان: برچسبها:
|
|
[ قالب وبلاگ : ایران اسکین ] [ Weblog Themes By : iran skin] |